Фенове прогониха Емил Велев на старта

Фенове прогониха Емил Велев на старта | StandartNews.com

Със скандал между треньора Емил Велев и фенове на тима започна подготовката на "Локо" (Сф) за новия сезон. На пресконференцията преди заниманието в "Надежда" в събота запалянковците се заядоха с Кокала и скочиха на помощника му Любомир Симов, който според тях обиждал агитката.

Велев беше попитан кой ще поеме отговорността за трагичното представяне миналия сезон, когато "червено-черните" едвам се спасиха от изпадане. "Аз ще поема спортно-техническата отговорност", отвърна специалистът, което обаче провокира нов въпрос: "Защо тогава не си подадохте оставката?". Велев опита да обясни, че е спасил отбора и причина да напуска няма. Това обаче предизвика още по-голямо недоволство. Един от привържениците подчерта, че начинът, по който "Локомотив" е оцелял е бил срамен, явно визирайки странните победи над "Литекс" и ЦСКА. "Така ли?! Откога не сте играли полуфинал за Купата. Нещо не мога да се сетя", избухна Кокала и напусна пресконференцията ядосан.

В ролята на "синя каска" се вживя новият спортен директор Кристиян Добрев. Той се опита да успокои феновете и се договори с тях за нова помирителна среща. "Обещах им да се видим и да изгладим нещата. Това обаче ще стане между двата ни лагера, тъй като сега няма време, утре заминаваме за Банско. Трябва да намерим общ език, защото тези панаири не подхождат на голям клуб, какъвто е "Локомотив" (Сф)", коментира Добрев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай