Вторник,

Фенове подгониха развълнуван депутат за стадиона на ЦСКА

От: Владислав КОЛЕВ -
224
Фенове подгониха развълнуван депутат за стадиона на ЦСКА
A
A
A

Фенове на ЦСКА нападнаха в социалните мрежи депутата Йордан Терзийски, който изрази силната си заинтересованост от реконструкцията на стадион "Българска армия".

Той зададе няколко провокативни въпроса към спортния министър Радостин Василев, свързани със задълженията на ЦСКА и взаимоотношенията между старото дружество на "армейците" и настоящето.

Василев отговори на всеки въпрос, че действа в интерес на държавата, а крайното решение по казуса ще бъде взето от Министерски съвет.

Фенове на ЦСКА "запалиха" социалните мрежи на Терзийски. Някои от тях бързо откриха, че интересуващият се силно от ЦСКА депутат е член на сдружението на левскари Тръст "Синя България".Привържениците на ЦСКА на свой ред се обърнаха към архитекта Терзийски и му зададоха въпроси.

"Очакваме със същия пионерски плам да упражните възможностите си за парламентарен контрол по следните въпроси, повече от които чакат своя отговор с десетилетия.

Чия собственост е стадион "Георги Аспарухов" и кое ведомство е принципал? При какви условия ползвателят на стадиона ползва последния - заплаща ли наем, данък сгради и такси смет, или ползва стадиона безвъзмездно?" Има още 13 питания към него от привържениците на най-успелия ни футболен клуб.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички