Епизод пореден. ЦСКА игра, Зоря победи!

Армейците бяха излъгани за пореден път от украинския тим

Епизод пореден. ЦСКА игра, Зоря победи! | StandartNews.com

За четвърти път в последните години ЦСКА игра добре срещу украинския Зоря и за четвърти  път не успя да го победи. Нещо повече- за трети път загуби, колкото и уж нелогично да изглеждаше това.

Червените паднаха отново ,сега с 0:2 срещу украинците в мач от групите на Лигата на конференциите. Така ЦСКА остава последен в класирането с 1 точка.

Кери отправи първия удар по посока на една от двете врати в 8-ата минута, но той излезе над напречната греда. Само 120 секунди по-късно ирландецът отново пробва шут извън наказателното поле, но и този път не уцели вратата.

В 24-ата минута и Зоря създаде първото си по-сериозно положение, когато центриране отляво намери Фаваров, защитникът шутира от десетина метра под ъгъл, но Бусато изби.

В 65-та минута Греъм Кери изпълни лошо пряк свободен удар, а веднага след това гол на Кайседо бе отменен заради засада.

И Йомов стреля неточно две минути по-късно, така по-добрата игра на ЦСКА не можеше да бъде увенчана с гол.

В следващите минути добрата игра и пропуските на червените продължиха. Фрапантен пример беше с Баи, който бе изведен отлично и стреля встрани от вратата.

И коя е логиката на футбола? Като нямаш класа да вкараш, ти вкарват. Точно това стана три минути преди края, когато Захеди прониза Бусато. 

Упражнението се повтори и в добавеното време, когато украинците пронизаха червените с втори гол;.

Изводът го знаем. На ЦСКА трябва класа, а класата струва пари. Гриша Ганчев би трябвало  да го знае много добре. И тези медии и журналистчета, които продължават да баламосват червените фенове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай