Емирът на Катар вдигна мерника на Мбапе. Скандалът

Собствениците на Пари Сен Жермен са бесни на нападателя

Емирът на Катар вдигна мерника на Мбапе. Скандалът | StandartNews.com

Катарските собственици на Пари Сен Жермен са бесни на Килиан Мбапе заради неохотата му да подпише нов договор с френския шампион. Това обяви популярният агент Марко Кирдемир, който е приближен до ФИФА, в интервю пред “Радио Марка”.

Той също така загатна, че Ливърпул може да се окаже конкурент на Реал Мадрид, изваждайки огромна сума за нападателя, предаде sportal.bg.

“Говорих с хора, близки до катарското семейство, което е собственик на клуба. Те ми казаха, че там са много бесни. Имали са желание и надежда, че Мбапе е щял да преподпише. Емирът е доста раздразнен.

Ливърпул се конкурира с Реал Мадрид и иска да плати огромна сума за Мбапе. Парите, за които се говори, биха достигнали 250 млн. евро плюс още 50 млн. като бонуси”, сподели Кирдемир.

Импресариото, който не крие пристрастията си към Реал Мадрид, също така призна, че преди много години предложил на клуба да привлече младия тогава Лука Модрич директно от Динамо (Загреб), но от “Сантиаго Бернабеу” му отговорили, че по същото време търсили “завършени играчи”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай