Джонсън иска обзещетение за отложения мач с Тайсън

Адвокатите на двете страни работят по въпроса

Джонсън иска обзещетение за отложения мач с Тайсън | StandartNews.com

Боксьорът Рой Джоунс-младши поиска обезщетение от организаторите за отлагане на двубоя срещу Майк Тайсън. Мениджърът на спортиста Жолт Барна каза пред ТАСС проблемът.

„Битката на Рой Джоунс-младши срещу Тайсън ще се проведе, и двамата бойци се подготвят и очакват с нетърпение това събитие, - каза Барна. - Рой и нашият екип бяха сто процента готови да се бият с Железният Майк на 12 септември, но екипът на Тайсън реши да отложи събитието до 28 ноември, заявявайки, че ноември е най-доброто време за PPV събития (плащане за гледане), и те са уверени, че дотогава всички страни ще имат правото да излъчват събитието по телевизията. Така че е безопасно да се каже, че това беше чисто бизнес решение, бизнесът е бизнес. Рой иска обезщетение от организаторите поради факта, че имаше сериозно бизнес предложение от Русия за ноември, но той няма да може да напусне САЩ през ноември поради риска от коронавирус което застрахователното дружество не позволява. "

"В момента адвокатите от двете страни работят по взаимно споразумение за обезщетяване на Рой Джоунс-младши, тъй като всички участници знаят, че не е негова вина в отлагането на събитието до края на ноември. Целият свят чака това събитие и ние ще го направим", добави източникът.

Битката между Джоунс и Тайсън трябваше да се проведе на 12 септември, но беше отложена за ноември поради желанието на организаторите да увеличат печалбата от платени излъчвания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай