Двубоят между Локо (София) и ЦСКА завърши при равенство

Двубоят между Локо (София) и ЦСКА завърши при равенство | StandartNews.com

София. Тимовете на Локо (София) и ЦСКА завършиха при равен резултат, 1:1 в мач от шестия кръг на футболното първенство. Двубоят се игра на стадион „Локомотив" в София.

Евертон-Джилио Том в 16-ата минута отбеляза за Локомотив. Футболистът на домакините засече топката от въздуха, от 30-ина метра пред вратата на ЦСКА.

В 68-ата минута Валентин Илиев изравни за 1:1. Капитанът на ЦСКА вкара с удар от малкото наказателно поле на Локомотив на празна вратата. Топката попадна в него, след като се удари в гредата на вратата на Локомотив след удар на Менди.

От 27-ата минута тимът на ЦСКА игра с десет души, след като директен червен картон получи Венци Василев. Футболистът на ЦСКА бе отстранен от игра за нарушение срещу откъсващия се сам срещу вратаря Черни, Румен Трифонов.

В 40-ата минута удар на Кировски от ЦСКА срещна гредата на вратата на Локомотив.

Малко преди последния съдийски сигнал Крум Бибишков пропусна добра възможност за Локомотив, като вратарят Черни спаси.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви след равенството, че в този мач тимът му не е показал лицето, което той иска да вижда, но че е доволен от представянето на тима след почивката. Специалистът поздрави играчите си за характера, който са показали, и са стигнали до точката с човек по-малко. Младенов отбеляза, че през първото полувреме играчите му са се подвели по играта на Локомотив, а съперникът с един удар е стигнал до гол.

Треньорът каза още, че на почивката са били направени нужните корекции и отборът чувствително е подобрил представянето си. Младенов отбеляза, че играчите му от мач на мач продължават да се сработват и да влизат в нужната кондиция, като добави, че има още много работа за да види това, което иска той като отбор. Освен от точката "армейците" имаха и друг повод за радост. Неманя Милисавлевич, който вчера бе титуляр, стана баща на момиченце - Тара.

"Не искам да звучи като извинение, но съдията не ни позволи да играем през второто полувреме", ядоса се треньорът на "Локо" (Сф) Стефан Генов.

"Свиреше какво ли не. Нареди им няколко нарушения пред вратата ни, а знаем, че ЦСКА са силни там. Нашите играчи не успяха да се ориентират и от такова положение падна голът им", продължи пловдивчанинът.

"Имахме комфорта да поведем и да им изгонят играч. Трябваше обаче да търсим второ попадение. След почивката нямахме и опасна атака. Доста са проблемите ни. Като цяло днес се получи оспорван мач на средно ниво", завърши Генов.

От "Локо" имаха доста претенции за изравнителното попадение. Домакините ревнаха за засада, но такава нямаше.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай