Драмата на дузпите! Реал М изхвърли Манчестър Сити

Белия балет отива на полуфинал в Шампионска лига

Драмата на дузпите! Реал М изхвърли Манчестър Сити | StandartNews.com

Старата лисица Реал Мадрид отново е тук! Белия балет успя да отстрани европейския шампион Манчестър Сити в очакван драматичен сблъсък. на четвърфиналите на Шампионска лига.

След 3:3 в първия мач и 1:1 след продължения на реванша, Реал запази очаквано хладнокръвие и с големия си опит спечели при дузпите с 5:4.

Така испанците отиват на полуфинала, където ще срещнат Байерн Мюнхен.

Реал (Мадрид) поведе в резултата с 1:0 в 12-ата минута. "Кралете" организираха бърза атака и топката попадна в Родриго, който не пропусна да се разпише в опразнената врата.

Манчестър Сити бе на косъм да изравни резултата в 19-ата минута Ерлинг Холанд стреля с глава в наказателното поле на Реал (Мадрид), но топката се спря в напречната греда. След това Бернардо Силва пробва късмета си, но топката излезе в аут.

"Гражданите" пропуснаха да отбележат в 36-ата минута. Грийлиш навлезе в наказателното поле на Реал (Мадрид) и отправи изстрел, а топката рикошира в крака на Антонио Рюдигер, и тя премина встрани от десния страничен стълб на вратата на Лунин.

В 52-ата минута Фил Фодън имаше добра възможност да стреля, но Лунин се намеси и спаси.

Все пак натискът на домакините даде рецзултат.

Манчестър Сити възстанови равенството в 76-ата минута с гол на Кевин Де Бройне, който отблизо не пропусна да я вкара във вратата на Андрий Лунин за 1:1.

Стражът на мадричани направи ключово спасяване в 78-ата минута. Той отрази много опасен удар на Кевин Де Бройне от границата на наказателното поле.

Така се стигна до пръдължения. В допълнителния половин час игра голове не паднаха и се стигна до дузпи, в които Реал (Мадрид) спечели с 4:3.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай