Драма! Историческа загуба за ЦСКА

Момчетата на Алън Пардю извършиха редица грешки в двете фази на играта

Драма! Историческа загуба за ЦСКА | StandartNews.com

„Лудогорец” надигра ЦСКА с 5:0 в пореден мач от плейофната фаза на efbet Лига. Шампионите не оставиха и дъх на противника и след два гола на Доминик Янков и по едно попадение на Матиас Тисера, Бърнард Текпетей и Игор Тиаго оформиха най-резултатната си победа над този съперник в историята, предаде Gong.bg. 

Момчетата на Алън Пардю извършиха редица грешки в двете фази на играта и не успяха да се противопоставят по никакъв начин, което позволи на „орлите" да се развихрят.

Началото на мача бе спокойно. След 15 минути игра Доминик Янков откри резултата. В 30-ата минута точен беше Матиас Тисера. 

Седем минути след подновяването на играта Бърнард Текпетей отбеляза за 3:0. Четири минути по-късно отново точен беше Доминик Янков.  

Десет секунди след дебюта си със зелената фланелка Игор Тиаго откри и сметката си в „Лудогорец". Така „Лудогорец" взе лесни 3 точки и стои уверено на първата позиция. ЦСКА пък продължава със срамните резултати и трябва да се притеснява все повече за второто си място, на което остава с 53 точки. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай