Домусчиев: Защо да не играем на финал

Домусчиев: Защо да не играем на финал | StandartNews.com

София. „Защо да не играем финал", заяви пред медиите щастливият собственик на „Лудогорец" Кирил Домусчиев.

 

Той призна, че се намира в пълна безтегловност и заяви, че е изчерпан психически и физически, все едно той е тичал 90 минути на терена. Домусчиев заяви, че половината от сумата, която дава УЕФА за победа от този кръг - 35 хил. евро отива за премия на играчите, тоест те ще си разделят 175 хил. евро.

 

„В никакъв случай не търся финансова изгода и резултати от мачове като тези, най-голямото ми притеснение беше да не разочароваме хората. Ако играехме пред 2000 души нямаше да го приема толкова тежко, но само мога да благодаря на тези над 35 хил. човека на стадиона и стотиците хиляди пред телевизорите у нас и в чужбина. Буквално в последната минута ми честитиха хора от цял свят", сподели Домусчиев.

 

Той призна, че е бил отчаян след третия гол на „Лацио", докато при 2:0 за италианците е вярвал, че „Лудогорец" ще сътвори обрат. Домусчиев заяви, че цената на Безяк се е качила от 5 на 10 милона евро.

 

Той определи следващия съперник Валенсия като по-класен отбор, които играе съвсем различен стил. „Защо да не играем и финал", пожела си Домусчиев. Съветвам всички българи да следват до край мечтите си и да се борят за тях. Аз го направих с „Лудогорец", независимо от трудностите и негативизма... и Господ ме погледна", каза той.

 

Домусчиев заяви, че с колегите от изпълкома на БФС се заема да убеждава повече богати българи да инвестират в провинциален футбол като него, Гриша Ганчев и Цветан Василев.

 

„Чувствам се в безтегловност, за Валенсия ще търся някакъв начин да се заредя с повече позитивна енергия", каза още Домусчиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай