Днес пускат билетите за "Левски" - "Черно море"

Днес пускат билетите за "Левски" - "Черно море"  | StandartNews.com

ПФК "Левски" и Ticketpro стартират от днес в 12:00 часа продажбата на билети за предстоящия домакински мач с "Черно море" oт 31 кръг на „А" група в четвъртък на стадион „Георги Аспарухов".

"Сините" обръщат внимание на всички привърженици, че срещата бе изтеглена с 30 минути по-рано и ще е с начален час 19:30.

Желаещите ще могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro и от бензиностанции OMV.

Пропуските за мача с "Черно море" ще са налични и в магазина на "Левски" на ул. „Тодорини кукли" 47 и магазина на НКП на Левски на бул. "Тодор Александров" 23.

В деня на мача, 28.04, на стадион "Георги Аспарухов" билети ще се предлагат в магазина на "Левски" на ул. „Тодорини кукли" 47 от 10:00 до 12:00 часа и на касите на ул. "Тодорини кукли" 47 от 12:00 часа до края на първото полувреме – 20:15 часа.

Специална каса ще работи и пред сектор "А".

В мрежата на Ticketpro извън стадион "Георги Аспарухов" продажбата на пропуски в деня на мача, 28.04, ще бъде преустановена в 18:00 часа.

Цени на пропуските за срещата с Черно море:

Сектор Б – 7 лв.

Сектор В - 12 лв.

Секто А - 20, 23, 25 лв.

Обръщаме внимание на привържениците, притежаващи карти, че могат да влизат и през двата пропусквателни пункта, обособяващи опашките към входовете пред сектор "Б" и "В".

От клуба припомнят, че на стадион "Георги Аспарухов" вече са монтирани турникети на входовете и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове различни от описаните на пропуските няма да може да се влиза на стадиона!

За срещата с "Черно море" няма да е отворен 9 вход в Сектор "В". Отделно всички деца до 14 годишна възраст ще влизат в Сектор "Б" само през 7-ми вход и няма да им се издават нулеви билети, а ще влизат направо на място през входа с придружител и попълнена декларация.

От "Левски" призовават всички привърженици, възнамеряващи да посетят срещата с "Черно море" да дойдат по-рано на стадион "Георги Аспарухов", за да се избегне струпването пред подстъпите към стадиона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай