Днес става ясен Футболистът на годината у нас

Церемонията започва в 17,30 часа, има трима фаворити

Днес става ясен Футболистът на годината у нас | StandartNews.com

Днес от 17,30 часа ще започне официалната церемония за обявяването на Футболист на годината у нас. Тя ще се проведе във Военния клуб в столицата.

Актуалният все още носител на наградата е крилото на Каляри Кирил Десподов, който играе под наем в австрийския Щурм (Грац). Преди него три поредни пъти (2015 г., 2016 г. и 2017 г.) бе отличен Ивелин Попов.

Днес ще се връчи наградата и на най-добрия треньор на България, както и най-добрите футболисти по постове в българското първенство. Ще бъде отличена и най-добрата българска футболистка. За четвърта поредна година ще бъде връчен и приз "Лъвско сърце - Трифон Иванов"

Твърди се, че основният фаворит за номер едно 2019-та година е Антон Недялков. Защитникът на Лудогорец и националния ни отбор направи наистина един впечатляващ сезон.

Друг кандидат за призово място е нападателян на ЛБокомотив Пд Димитър Илиев, който спечели с тима си Купата на България и вкара поредица от решаващи голове и в шампионата. 

Според прогнозите третият кандидат за Топ 3 на класирането е Васил Божиков, още един национален играч. Той е състезател на Слован Братислава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай