CoolFit със сериозна подкрепа към Български Лекарски Съюз

Подкрепата към българските лекари е част от програмата за социална отговорност на Пулс Фитнес

CoolFit със сериозна подкрепа към Български Лекарски Съюз | StandartNews.com

Най-иновативната концепция за фитнес&уелнес в България – CoolFit –  направи сериозна заявка като сключи стратегическо партньорство с Български Лекарски Съюз само месец след своя официален старт.

Компанията подкрепя лекарите от цялата страна в тежките дни на борба със световната пандемия COVID19 като им предоставя възможност да се грижат за себе си целогодишно на изключително преференциални цени, както и да ползват безплатни услуги чрез концепцията CoolFit.

Подкрепата към българските лекари е част от програмата за социална отговорност на Пулс Фитнес и Атлетик – двама от основните членове на мрежата CoolFit.  Непосредствено след своето присъединяване, популярните фитнес вериги единодушно застанаха зад идеята за партньорство с БЛС.

„Лекарите са хора като всички нас и имат нужда да бъдат обгрижвани. След 2 години на неуморно присъствие на първа линия в битката с корона вируса, тяхното физическо, ментално и емоционално здраве е от първостепенно значение, за да бъдат пълноценни и да продължават да изпълняват своите задължения. С този жест искаме да изразим своята подкрепа към тях като част от нашата програма за социална отговорност, която развиваме от дълго време.“ – каза Божидар Божидаров, търговски директор  на CoolFit.

CoolFit е услуга, която дава възможност за посещение на най-добрите фитнес зали в България в рамките на една корпоративна карта. CoolFit включва, освен достъп до над 50 спортни обекта, и редица услуги в уелнес сектора – спа центрове, масажни студиа, вътрешни и външни басейни, солариуми, бюти прoцедури. С корпоративна карта CoolFit клиентите имат достъп, освен до модерни спортни зони с хиляди високотехнологични фитнес уреди, също така и до огромно разнообразие от групови тренировки, електрофитнес, диетологични кабинети и магазини за спортни стоки. В мрежата на CoolFit вече поетапно се присъединяват над 300 търговски обекта, в които всеки член ще може да ползва отстъпки.

С присъединяването на безспортно най-добрите фитнес клубове у нас, CoolFit успя да въведе един нов стандарт, който променя към по-добро живота на над 50 000 човека. В услугата са ангажирани над 500 високовалифицирани персонални и групови треньори, екип диетолози и терапевти. Тя предоставя огромно разнообразие от над 1000 групови занимания месечно и десетки специализирани услуги от индустрията.

Всеки лекар, който членува в Български Лекарски Съюз, ще има достъп, освен до физическите обекти, и до една от най-актуалните иновации в CoolFit  - дигиталната платформа Pulse+. Специализираната електронна площадка дава възможност за тренировки навсякъде и по всяко време – като има онлайн и офлайн сесии, възможност за следене на резултати и комуникация с други потребители.

Услугата CoolFit към момента е без аналог у нас и нейните членове изразяват своята увереност, че тя много бързо ще стане част от ежедневието на корпоративния свят в България, тъй като това е тренд, който вече е наложен в цял свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай