CoolFit - най-доброто решение за спортуващия и работещ човек

Топ спортни, фитнес и уелнес услуги, събрани в едно приложение

CoolFit - най-доброто решение за спортуващия и работещ човек | StandartNews.com
  • Топ спортни, фитнес и уелнес услуги, събрани в едно приложение

Ако сте решили да промените живота си към по-добро и търсите платформа, предоставяща достъп до най-атрактивните фитнес и лайфстайл обекти на едно място, имаме решение за вас. То се казва CooFit – услугата, която започна уверено да завладява българската фитнес и уелнес индустрия с началото на 2022 година!

CoolFit цели да таргетира работещите хора, които желаят само с едно приложение да посещават десетки обекти с цел по-добра визия, кондиция и лайфстайл. Част от CoolFit вече са спортни и релакс зони, включително веригите Pulse Fitness & Spa, Athletic Fitness и още много други. Абонатите на CoolFit могат да тренират онлайн в хитовата платформа Pulse+ и имат възможност да посещават различни обекти, включващи соларни студиа, масажни центрове, плувни басейни и други.

CoolFit е изцяло дигитална платформа, което спестява нуждата от пластика и прави изживяването по-лесно и достъпно. Всичко, което трябва да направите, е да отворите мобилното приложение и да започнете да спортувате.

CoolFit надгражда съществуваща услуга, от която вече се възползват голям процент от компаниите у нас. Съвкупността от екстри в апликацията е плод на множество проучвания, в които взимат участие представители на българския бизнес. Резултатът е приложение, което има амбицията да събере на едно място най-добрите спортни и релакс обекти в минимални срокове.

От компанията предвиждат към края на първото тримесечие на годината да имат партньорство с над 90% от популярните спортни центрове в София, за да може ползвателите да избират сред изобилие от услуги и екстри в близост до своята месторабота или дом. На следващ етап предстои CoolFit да предостави възможност на абонатите да ползват редица отстъпки в търговски обекти , магазини, студиа за красота и много други.

 

„Здравето е щастие и богатство! Искаме да дадем възможност на трудово ангажираните хора в София да посещават най-добрите услуги чрез CoolFit. Искаме да допринесем за подобряването на здравословното състояние на работещите хора.“ – коментират от CoolFit.

Кой и как може да се възползва? CoolFit се предлага за корпоративни клиенти. От компанията смятат, че спортът трябва да се практикува без ограничения и дават възможност на всеки, който има желание, да поиска оферта от името на своя работодател. За да кандидатствате, е необходимо просто да отидете на уебсайта www.coolfit.bg и да следвате инструкциите.

Oт CoolFit твърдят, че цената на абонамента ще бъде без еквивалент на българския пазар от гледна точка на съотношение цена/качество. По този начин бизнесът ще има възможност да предостави на служителите цялостна услуга, която да допринесе за техния тонус, кондиция, здраве и самочувствие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай