"Червените" прочетена книга за Пепе Мурсия

"Червените" прочетена книга за Пепе Мурсия | StandartNews.com

София. Играта на ЦСКА е вече напълно ясна за треньора на "Левски" Пепе Мурсия. За разлика от колегата си той даде пресконференция преди вечното дерби.

"Най-голямото предимство на ЦСКА е опитът. В мача със "Зимбру" това ми направи най-голямо впечатление, въпреки че резултатът не бе в тяхна полза", каза испанецът, "В игрови план не ме изненадаха с нищо. Вече съм ги гледал няколко пъти. Аз съм спокоен преди всичко. Имам огромно желание и нетърпение мачът вече да започне. Един срещу друг излизат два големи отбор. Имаме всички предпоставки да мислим само за победа. Със сигурност ще има много страст както на терена, така и извън него. Независимо как е играл един отбор, това което ще се помни, е резултатът", каза Мурсия.

Специалистът сподели и впечатленията си и за новия нападател в тима - Аниете. Макар и изостанал с подготовката си, испанецът може да се включи. "Впечатленията, които оставя, са добри. Дойде при нас в добра форма, но му липсват отборни тренировки. Ако преценим, може да влезе в игра и съм сигурен, че ще даде всичко от себе си. Ние треньорите сме свикнали да се съобразяваме с това, което ни предложи съдбата, така че няма да се притесня, ако се наложи да правя някакви промени в състава или схемата", завърши Пепе Мурсия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай