Божков каза "да" за ЦСКА

Божков каза "да" за ЦСКА | StandartNews.com

Васил Божков каза "да" за ЦСКА и се завръща на "Армията" от лятото. До края на вечерта ще стане ясно дали "червените" ще започнат от "А", "Б" или "В" група. При всички случаи бизнесменът ще поеме чисто нов клуб без активите и пасивите на настоящия. Вариантът с оставане  елита изглежда познат - преместване на "Литекс" на "Армията". Гриша Ганчев е зад тази идея.

Това гарантира наказание от минус 6 до минус 10 точки в случай, че "армейците" все пак оцелеят в "А" група. Протичат последни уточнения всичко да бъде законно и затова Васил Божков ще излезе най-вероятно с декларация привечер.

Вариантът "Б" група минава през купуване на съществуващ клуб. Чуха се имената на "Банско", "Верея" и "Витоша" от Бистрица, ако последните попълнят втория ешалон.

Иначе пари са осигурени, ясен е и новият треньор, който не е сред спряганите по медиите имена.

Както е известно, днес Божков даде отговора си пред близо 40 активисти от червената публика, като за разлика от първия път присъстваха и тартори от "Г" сектор.

Както е известно, бизнесменът взе ЦСКА през 1999 година. Продаде клуба 7 години по-късно срещу внушителните 15 милиона лева на индиеца Прамод Митал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай