"Ботев" седми пред 7 фенове

Синът на Йорданка Донкова ритна стола на Мъри

"Ботев" седми пред 7 фенове | StandartNews.com

"Черно море" победи драматично "Ботев" с 1:0 с гол в продълженията. В герой за "моряците" се превърна Живко Атанасов. Синът на олимпийската ни шампионка в леката атлетика Йорданка Донкова заби попадението с глава, след като засече остро центриране от корнер. "Канарчетата" натискаха през целия мач и се отличиха с няколко фрапантни пропуска. В последните 15 минути обаче "Черно море" се активизира. Пробуждането им донесе неистова радост в последната минута.

Здравият мач бе наблюдаван и от 7 фенове на "Ботев". "Бултрасите" изгледаха срещата от гостуващата клетка безмълвно. На полувремето те издигнаха транспарант: "Долу ръцете от Бобан, пиявици"!, с което ясно заявиха подкрепата си за отстранения от първия тим македонски национал Бобан Грънчаров. През паузата "Ботев" ще зимува на незавидното за финансовото му състояние седмо място.

В трети пореден мач пловдивчани играят с жълти гащета и не успяват да отбележат гол. "Черно море" пък е шести.

"За жалост загубихме нелепо, след като не реализирахме положенията си и допуснахме елементарна грешка. Играхме обаче мъжки и съм доволен от битката и раздаването. Не коментирам интриги и писания, че ще бъда уволнен", каза Мъри Стоилов след мача. Треньорът даже е набелязал първите си 2 нови попълнения за догодина, твърди "Франс Футбол". Става дума за халфа Рияд Мерез и защитника Зарго Туре - двамата от "Льо Авър".

Въпреки това за заместници на Мъри Стоилов веднага се завъртяха Христо Стоичков и Вили Вуцов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай