Събота,

Бос на Левски с голямо предупреждение към клуба

От: Владислав КОЛЕВ -
176
Бос на Левски с голямо предупреждение към клуба
A
A
A

Изпълнителен директор на основния спонсор на "сините" гостува в студио “Дерби”. И предупреди за опасност пред клуба.

Лъчезар Петров обясни, че Левски все пак е заплашен от това да не получи лиценз.

“Дойдохме на пазарен принцип. Никой не ни изпрати и ни каза “идете, помагайте на Левски”. Видяхме в това партньорство да сме взаимно полезни", започна Петров.

"Когато стартираха последните разговори с г-н Сираков под каква форма клубът ще си партнира с нас, тогава се обединихме, че на Левски му е необходим не само финансов, но и капацитет от експерти. Ние, заедно с ръководството на Левски в лицето на Наско Сираков и Иво Ивков, определяме мениджърския състав."

"Има ли риск от неполучаване на лиценз? Иска ми се да кажа, че няма никакви основания, но предвид натрупаните задължения такава вероятност винаги има. Но смея да твърдя, че активната работа на ръководството по всяко едно направление, всяко едно задължение, рискът от неполучаването на лиценз го има, но е малък."

"От друга страна не искам да прозвучи и политически, да се оправдавам какво заварихме и в каква ситуация дойдохме, но то е факт. Дали ще го кажа или не, задълженията са там, те са направени. Важното е активно да работим финансовата ситуация да се подобрява и да се работи активно за погасяване и обслужване на вече натрупаните задължения.”


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com