Бомба в Лига Европа! Аталанта разби Ливърпул /РЕЗУЛТАТИ/

Невероятна загуба с 0:3 за червените

Бомба в Лига Европа! Аталанта разби Ливърпул /РЕЗУЛТАТИ/ | StandartNews.com

Един от най-големите отбори в Европа - Ливърпул получи шокираща плесница в своя храм Анфийлд. Червените бяха разбити с 0:3 от Аталанта в първи четвъртфинал в турнира Лига Европа!

Това е първа загуба на Анфийлд за Ливърпул от 33 мача във всички турнири. Пред невярващите очи на безпомощния в случая Юрген Клоп. 

Увлечени в тежката битка за титлата в Англия, домакините сякаш подцениха предларително този мач и така и не можаха да влязат в него. Това просто бе всякакъв друг отбор, но не и Ливърпул.

Джанлука Скамака откри резултата в 38-ата минута, а след това се разписа още веднъж след час игра. Марио Пашалич отбеляза третото попадение в 83-ата минута.

Италианците изиграха знаменит мач, със сигурност неочакван и а тях самите.

Юрген Клоп заложи на състав, в който отсъстваха част от основните му играчи. И това като че ли бе още един сигнал.

Мърсисайдци за пореден път демонстрираха една от слабостите си - да не се възползват от добри възможности, като атаките завършваха с грешка при последното подаване и не се стигаше до точни удари.

Тази вечер "червените" бяха трагични и в защита.

Играчите на Аталанта толкова добре си вършеха работата, че не позволяваха на съперника да ги натисне. Нещо, което е почти невъзможно да се случи в дома на Ливърпул.

При този резултат дори и на гигант като Ливърпул, свикнал на всякакви обрати и победи, ще е много трудно на реванша в Бергамо след седмица.

Коментаторите в Англия изкараха и тезата, че Ливърпул е бил доста уморен след купищата мачове през сезона досега.

РЕЗУЛТАТИ

Милан - Рома 0:1, Леверкузен - Уест Хям 2:0 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай