Бодигард засенчи Бълхата Меси

Хулят бразилски актриса заради Аржентина

Бодигард засенчи Бълхата Меси | StandartNews.com

Кое е това момче? Светът е покрит на 70% с вода, а на останалите 30 е Мухамед Бешич! Босненският национал се превърна от Господин Никой в звезда. Той протича 12 271 м, за да не даде на Лео Меси да диша в повечето време. Изпусна го само веднъж в 65-ата минута, когато се оказа достатъчно за Бълхата да реши мача, завършил 2:1 за Аржентина.

"Какво прави такъв футболист в Унгария", питаха се журналистите на стадиона, след като разбраха, че Бешич рита в "Ференцварош". Той обаче ще се раздели с "Фради". За него започнаха битка "Арсенал" и "Евъртън".

"Забравете за първото полувреме", написаха медиите в Буенос Айрес. "Обърках нещата", призна си селекционерът Алехандро Сабела, който заложи на бетон с 5 защитници отначало. "Смените промениха мача. Браво, че се усети", похвали го Дон Диего Марадона, който коментира мача в предаването ""De Zurda". Там легендата дойде със сина си Диего Фернандо по случай деня на бащата. "Трябва да покажем, че можем повече", отсъди той. Самият Меси пък похвали съперниците: "Силен отбор са".

Мачът пък свали рейтинга на една от най-обичаните актриси в Бразилия Каролина Дикман. Царицата на сапунените сериали се появи на трибуните със сина си и мъжа си, за да види "братовчедите" срещу Босна. Сънародниците й веднага я оплюха. "Просто исках да гледам един мач", извини се тя.

"Беше ме страх да не загубим, както онзи път срещу Аржентина. Не исках да се втурваме в атака и да оставим пространство за Меси. Бяхме равностойни. Не сме заритвали топката. Искам Иран и Нигерия да направят равен", обяви Сафет Сушич. "Аржентина не оправда името си на фаворит. Не сме тъжни от загубата. Срещу Нигерия ще бъдем още по-силни", отсече Ведад Ибишевич, авторът на първия гол на Мондиал за Босна и Херцеговина.

Аржентина - Босна 2:1

Рио де Жанейро, ст. "Маракана" - 74 738 зрители

Аржентина: 1. Ромеро, 2. Гарай, 17. Фернандес, 3. Кампаняро (46 - 5. Гаго), 4. Сабалета, 14. Масчерано, 7. Ди Мария, 16. Рохо, 11. Родригес (46 - 9. Игуаин) 20. Агуеро (87 - 6. Билия), 10 Меси-к
Селекционер: Алехандро Сабела

Босна: 1. Бегович, 13. Муйджа (69 - 9. Ибишевич), 3. Бичакчич, 4. Спахич-к, 5. Колашинац, 7. Бешич, 20. Хайрович (71 - 19. Вишча), 8. Пянич, 10. Мисимович (74 - 18. Медуджанин), 16. Лулич, 11. Джеко
Селекционер: Сафет Сушич

Голмайстори: Колашинац 3-авт., Меси 65; Ибишевич 85
Жълти картони: Рохо; Спахич
Съдия: Жоел Агияр (Салвадор)

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай