Боби тропна хорце за победа

Боби тропна хорце за победа    | StandartNews.com

 

София. Не сме гонили Бербо, че да му се молим, изригна Михайлов.

 

Борислав Михайлов отново се развихри на дансинга в навечерието на мача с Италия, твърди "Блиц". Шефът на БФС тропна хорце на кръщене на внучето си Мартин. Малкият е дете на щерката Бисера и Живко Миланов. След празненството шефът на футболния ни съюз отпраши за Правец, където сe видя с всички национали, които се готвят за мача с "адзурите" утре от 21,45 ч на ст. "Васил Левски". "Дано шефското хоро донесе късмет", пожелаха си в лагера на националите.

Иначе Михайлов говори за Димитър Бербатов след дискусия за развитието на българския футбол. Както е известно, нападателят се възмути, че никой от БФС не го потърси след отказа, дори не го напсувал по телефона.

"С Митко сме се засичали по церемонии, няколко пъти съм му казвал да се върне в националния отбор. Дори последния път къде на шега, къде на истина му казах, че имаме нова екипировка, да дойде, да я пробва. Явно той не е приел това за покана. От февруари насам националният селекционер Любослав Пенев поддържа връзка с него. Бербатов не е бил гонен от националния отбор, за да му звъним да се връща", каза Михайлов, "Един играч от подобен ранг, когато завърши с футбола, може да се занимава с всичко. В бъдеще не пречи и да бъде ръководен орган на каквото и да било", завърши шефът на БФС по повод спекулациите, че Бербатов иска да стане шеф на футбола ни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай