Боби издигнат от Стражица и Бяла

Боби издигнат от Стражица и Бяла | StandartNews.com

"Черноморец 2003" (Бяла), "Септември" (София) и "Левски" (Стражица). Това са трите клуба, издигнали Боби Михайлов за президент на БФС, обяви Йордан Лечков. Друга кандидатура за конгреса на 14 февруари няма. 

Днес се проведе Изпълком на БФС в стария му състав заради решението на съда. Не дойде Христо Порточанов, а някои пратиха свои представители. Изпълкома потвърди датата на Конгреса и единствената кандидатура на Михайлов.

Йордан Лечков, който е председател на комисията по кандидатурите за президент на БФС, заяви, че всичко е редовно, вицепрезидентът заяви на брифинг, че няма нищо притеснително, ако клубни босове се появят и в състава на новия Изпълком.

"Това трябва да бъде решение на новоизбрания президент. Нека той да си избере Изпълкома, който ще бъде гласуван от конгреса", каза Лечков, "Не виждам пречки да участват всички хора, участвали във футболното управление в последните 20 години и отделили за това време, пари и нерви. За мен е важно кой с какво ще допринесе за по-доброто развитие на футбола".

Освен преизбирането на Михайлов сигурно е и друго - Порточанов ще атакува пак в съда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай