Боби Михайлов извънредно, какво каза за БФС

В последните дни отново се наслушахме на лъжливи твърдения и внушения, заяви президентът на съюза

Боби Михайлов извънредно, какво каза за БФС | StandartNews.com

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов направи изявление в социалната мрежа във връзка със събитията в българския футбол през последните седмици.

"В последните дни отново се наслушахме на лъжливи твърдения и внушения срещу БФС и решенията му. От позицията си на президент съм длъжен да отговоря с факти, които доказват, че във всяко свое действие БФС защитава интересите на членовете си и на футбола ни. 

Детско-юношеските формации на санкционираните клубове продължават да се състезават в турнирите и първенствата на БФС. Тяхното спиране никога не е било на дневен ред. За мен е крайно безотговорно децата да бъдат въвличани и използвани в чужди битки и да бъдат ощетявани заради нечии амбиции. Това няма да го позволя. 

Наказаните по четири различни причини клубове в мъжкия футбол имат право да обжалват решенията на БФС на следващия Конгрес. Ако жалбите им бъдат уважени, те ще запазят мястото си в първенствата през следващия сезон. 

Дебело подчертавам, че Българския футболен съюз винаги е действал справедливо и за интересите на българския футбол. Гарантирам ви, че така ще бъде и занапред", заяви Борислав Михайлов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай