БНТ дава финала на "Младите шампиони"

БНТ дава финала на "Младите шампиони" | StandartNews.com

Спортните таланти ще бъдат отличени в "Арена ди Сердика", Тереза Маринова ще участва в шоуто

Кои са спортните таланти на България, радващи се на най-много почитатели ? Кои са наследниците на Христо Стоичков, Стефка Костадинова, Боян Радев и другите ни легенди, които накараха целия свят да говори с уважение и респект за България ? Това ще стане ясно в петък, когато приключва кампанията на "Стандарт" "Спортните чудеса на България: Младите шампиони". Вотът за финалистите в двете категории до 23 и до 14 години ще продължи до полунощ срещу 27 ноември.


В 19,30 часа по БНТ HD в петък ще започне директното предаване на финалната церемония, която ще се състои в петзвездния "Арена ди Сердика Резиденс Хотел". На следващия ден от 16,00 часа шоуто може да се види на запис и по БНТ1. Сред съхранените останки от римския амфитеатър на древна Сердика ще бъдат обявени Топ 10 на спортните таланти до 23 г. и топ 5 на надеждите ни до 14 г. Специален гост на церемонията ще бъде спортният министър Красен Кралев, по чиято идея най-обещаващите ни млади шампиони вече набират популярност и като "лица на късмета", участвайки в тегленето на печелившите числа от държавния тотализатор.

Олимпийската шампионка Тереза Маринова ще бъде гост звезда на шоуто в "Арена ди Сердика".
Победителката на троен скок от игрите в Сидни прегърна кампанията на "Стандарт" и стана неин посланик.
"Ако искаме да имаме олимпийски победи, трябва да се грижим и обръщаме внимание на младите ни надежди", заяви вчера Тереза в предаването "Спортна треска" на държавната телевизия.
Водещи на финалната церемония от "Арена ди Сердика" ще бъдат Радостин Любомиров и Антония Близнакова. Двамата се сред най-любимите и познати лица от спортния екип на БНТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай