Билетите не стигат, признаха в "Левски" (ОБЗОР)

Билетите не стигат, признаха в "Левски" (ОБЗОР) | StandartNews.com

"Сините" се чудят на буферна зона от 1000 места

За съжаление няма да има билети за всички желаещи за финала в Бургас, заяви днес изпълнителният директор на "Левски" Константин Баждеков. "Ние само на книга сме домакини. Всичко се организира от други. Стадионът също е с ограничен капацитет", продължи Баждеков след традиционното поднасяне на венци и цветя на моретата в градинката до столичното 22-ро училище, където е родното място на клуба. Над 100 привърженици на тима, шефове, футболисти, деятели, легенди и юноши се изсипаха там, за да почетат основателите на "Левски" навръх 101 рожден ден. "Лесно е да се подкрепя отбор, когато е шампион. Тогава не можеш да се разминеш от хора. "Левски" обаче е силен, когато е в трудни моменти. Доказал го е във времето. Подкрепяйте ръководството, играчите и треньорите. Аз съм сигурен, че те ще вземат купата", заяви шефът на спортния клуб Стоян Хранов.

"Полицията в Бургас настоя да бъде отделена доста голяма буферна зона - 1000 места. Казаха, че иначе било трудно да охраняват. Въпреки всичко ние си издействахме 11 000 билета. Така че преценете сами какво сме направили. Получихме вчера последните билети, които искахме. Една част ще отидат в националния клуб на привържениците, друга ще бъде предоставена на служители и школата. Третата ще се появи във вторник на касите, за да използваме последната домакинска среща с "Марек"", завърши Баждеков.

Няма да е лесно в Бургас

срещу "Черно море", предупреди спортният директор на "Левски" Георги Иванов по време на тържествата днес. "Готвим се за този мач, имаме и шансовете да го спечелим. Единственото, което ни трябва, е спокойствие. Бъдещето на играчите обаче не зависи от този мач", продължи Гонзо. Той разкри, че все още няма развитие около първия сигурен напускащ - Лукаш Гикиевич. "Говорихме с него и мениджъра му. Все още обаче не е ясно точно по какъв начин ще се разделим", каза Гонзо. Той обяви още веднъж, че БФС не трябва да прави компромиси за никой относно лицензите. "Има правила и те трябва да се спазват и важат за всички. Ние направихме много големи усилия, за да се плати сериозна сума. ЦСКА и "Локо" (Сф) са големи отбори, но както казах - има закони", завърши Иванов.

Гонзо награди шампиони на "Каменица"

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов награди момчетата от "Бригада", които спечелиха за трети път столичната "Kamenitza Фен Купа". Бившият голмайстор на "сините" пожела на шампионите да придружат Христо Стоичков в Барселона. Министърът на младежта и спорта Красен Кралев също уважи с присъствието си битките в София. "Това е най-добрият аматьорски футболен турнир на Балканите", заяви Кралев и изгледа демонстративната среща между ветераните на "Левски" и миналогодишните шампиони на Фен Купа "Лазур Свети Влас". Воденият от Гонзо тим на "сините" обаче загуби - 1:2. Софиянецът Ивайло Демирев ("Софийска вода") спечели апетитната награда от 365 литра "Каменица".

Ще бъдете горди с нас

и щастливи след финала за купата на България, обеща капитанът на "Левски" пред феновете, които присъстваха на представянето на алманаха за 100 годишнината. "Поздравявам ви за това, което сте направили. От името на всички обещавам, че ще се борим докрай", каза още Гаджев след като получи едно копие, които да стои в съблекалнята.

Служител на метрото брои 1 бон

за първото копие на книгата за 100 годишнината на "Левски". Той спечели наддаването, което се проведе в залата. "Не правим това, за да спечелим нещо, а за да може децата ни да знаят какво е "Левски". Парите от книгата ще отидат за бъдещия музей на стадиона. Няма да забравя как в стария хората плачеха пред избелялата фланелка на Гунди и капитанската лента", обяви един от издателите Илия Димитров. Томчето струва 100 лв, но започна да се разграбва още вчера. Деветата бройка пък ще бъде дарена на Величка Маркова, вдовицата на Георги Аспарухов.

30 лв струва екскурзията

до Бургас за членовете на Националния клуб на привържениците на "Левски". Цените бяха обявени днес. В тях не влиза цената за пропуските за мача - 12 лв. Записванията се приемат до вторник в 16,00 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай