БФЛА награди с 5000 лв Милица Мирчева

БФЛА награди с 5000 лв Милица Мирчева | StandartNews.com

София. Президентът на Българска федерация лека атлетика (БФЛА) Добромир Карамаринов лично награди днес Милица Мирчева за сребърния медал, който спечели от Европейското първенство по крос кънтри в Самоков (14 декември 2014). Атлетката бе придружена от личния си треньор и състезател в националния Йоло Николов. Мирчева получи награда от 5000 лв, които са от собствени приходи на БФЛА.

"Благодаря от сърце на Милица, че донесе радост на всички, които обичат леката атлетика в България", заяви по време на награждаването Добромир Карамаринов. "Благодаря й, че отново донесе медал на България в тази много трудна дисциплина. Благодаря й за надеждата, която ни дава за вбъдеще".

Карамаринов изказа и признателността на БФЛА към Министерството на младежта и спорта и Община Самоков за чудесното партньорство, благодарение на което Евро 2014 по крос кънтри бе проведено на изключително високо ниво.

В БФЛА пристигна днес и официалното писмо от ръководството на Европейската атлетика, с което дават отлична оценка на организацията и провеждането на Евро 2014 в Самоков.

"Благодаря на г-н Карамаринов, защото ако не беше той състезанието нямаше да е в България и аз нямаше да мога да чувствам тази сериозна подкрепа от всички българи. Благодарение на целия екип на федерацията Европейското първенство бе отлично организирано и ще остане завинаги в моите спомени, заяви Мирчева по време на награждаването.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай