Без драма между Ман Юнайтед и Челси, нов успех за Роналдо

Отборите си вкараха по един гол за 2 минути

Без драма между Ман Юнайтед и Челси, нов успех за Роналдо | StandartNews.com

Отборите на Манчестър Юнайтед и Челси завършиха 1:1 в изтеглен мач от 37-ия кръг на английската Висша лига по футбол. Головете вкараха Маркос Алонсо в 60-ата минута за Челси и Кристиано Роналдо за домакините в 62-ата. Така португалецът вече има най-малко 20 гола във всеки от последните 16 сезона в отборите, в които е играл.

Преди мача феновете на Манчестър Юнайтед отново организираха протестно шествие срещу собствениците на клуба - семейство Глейзър. Част от привържениците умишлено пропуснаха началото на срещата, като на "Олд Трафорд" се виждаха хиляди празни места. При предишното домакинство срещу Норич запалянковците влязоха на стадиона в 17-ата минута - една минута за всяка година от собствеността на Глейзър.

На първите места в класирането след 33-ия кръг са Манчестър Сити с 80 т., Ливърпул има 79, а трети е Челси с 66 т. Манчестър Юнайтед е шести с 55 т., но от 35 мача.

Същевременно „Скай Спортс“ съобщи, че Ралф Рангник - временният мениджър на Манчестър Юнайтед, ще бъде назначен за селекционер на националния отбор на Австрия. Това обаче няма да попречи на германеца да изпълни договора си за консултант на англичаните, който е до 2024 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай