Бетано Бонуси за дългосрочни залози? Има и по-добри варианти

Те са сред любимите на доста от почитателите на спортните прогнози

Бетано Бонуси за дългосрочни залози? Има и по-добри варианти | StandartNews.com

Дългосрочните залози са сред любимите на доста от почитателите на спортните прогнози. Това да познаеш кой ще стане шампион на Англия с предвиждане още в началото на сезона или през февруари да уцелиш кой ще спечели титлата от Уимбълдън през юли демонстрира не само добър инстинкт, а и умения да се предвидят събитията в дадена надпревара или шампионат. И естествено, така наречените анте бетове (Ante bets) носят по-висока възвръщаемост.

Но когато се опитаме да поставим дългосрочни залози в едно изречение с бонуси, нещо не се получава. Двете понятия сякаш се отблъскват взаимно. Всеки играч, който иска да активира актуален бетано бонус код 2023, е добре да помисли в друга перспектива. Предвижданията с по-дълъг хоризонт просто не са подходящи за целта, а основната причина е във фактора време.

Офертите на букмейкъра имат срок за усвояване

Когато се прави залог за шампион или за крайно класиране, често трябва да се чака седмици или месеци, за да разберем дали предвиждането е успешно или не. Това е напълно неприложимо при доста от промоциите на лицензираните хазартни оператори. Бонусите за онлайн залози, особено тези за нови клиенти, имат конкретни срокове за усвояване, които не надхвърлят един месец, а често е въпрос на дни да бъдат реализирани предоставените комплименти.

Да речем, че току-що сме си направили регистрация и искаме да се възползваме от стартовото предложение на Бетано. Харесват ни условията, дават възможност за използване и на безплатен залог. Само че за да се превъртят допълнителните кредити за игра, които предоставя букмейкърът, трябва да се играе активно в рамките на първите 30 дни. А с дългосрочен залог с перспектива от 2-3 месеца, че и повече, разиграването на бонуса няма как да се осъществи.

Все пак да се поставят 20 лева за титла в НБА през март не е лоша идея, тъй като коефициентите ще бъдат по-изгодни, отколкото преди старта на плейофите в края на април или преди самата финална серия през юни. Но тя просто не се връзва с концепцията на бонусите, които предлагат онлайн букмейкърите. Анте бетовете не трябва да се обвързват с бонусни средства, защото те могат да бъдат загубени.

А кои видове прогнози са подходящи?

Всички предвиждания, на които изходът може да стане ясен след броени минути, часове или максимум няколко дни, могат да се впишат в идеята за превъртане на бонус. Най-важното при разиграване на оферта е да се постига постоянство и да се спазват изискванията на оператора и на конкретната промоция. В крайна сметка, всяка седмица е изпълнена с интересни спортни събития, като особено във футбола почти няма почивен ден, било то на клубно или национално ниво. А особено през пролетта става по-напечено, защото се решават титли и крайни класирания, интригата в първенствата се засилва на всички нива, всеки уикенд е пълен с мачове с висок заряд. При подходяща стратегия и умения в предвижданията един бонус може да се превърти за доста кратък период при изобилие от мачове и състезания. Изобщо няма смисъл да чакаме до края на сезона, за да разберем дали печелим или не.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай