"Бешикташ" на крака при Бербо

Емо Данчев също в Лондон, Митко решава

"Бешикташ" на крака при Бербо | StandartNews.com

Димитър Бербатов е водил преговори с "Бешикташ" в Лондон, пишат медиите в Турция.

Лично един от шефовете на истанбулския гранд е пристигнал в английската столица за срещна с българина. За подобен трансфер на Бербо се пишеше от месеци, но сега за първи път има нещо конкретно. Не е ясно дали звездата на "Фулъм" е приел условията на "черните орли". Според турските медии обаче заплатата, която изискал Митко, е напълно по силите на турците. "Стандарт" научи, че агентът на Бербатов - Емил Данчев, отпътувал спешно до Лондон, за да бъде до клиента си на срещата. Все пак решението си остава изцяло на българина, Бербо трудно приема съвети и от най-доверените си хора.

В последните дни "Бешикташ" имаха голямото желание да привлекат в редиците си бразилската звезда Роналдиньо. Той обаче предпочете да остане в родния "Атлетико" (Минейро).

Ако трансферът на Бербатов пропадне, в "Бешикташ" са готови и с план Б. Според медиите в Турция тимът ще вземе Папис Сисе от "Нюкасъл".

Както е известно, интерес към Бербатов имаше още от английските "Тотнъм" и "Арсенал". Говореше се и за други турски клубове като "Галатасарай" и "Трабзонспор", както и за гръцкия ПАОК. Както е известно, договорът на Митко с "Фулъм" изтича в края на сезона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай