Бербо живна с гол и пас

"Арсенал" го взима изгодно, пише "Дейли мейл"

Бербо живна с гол и пас | StandartNews.com

Лондон. Димитър Бербатов най-накрая се усмихна. Българинът направи това в 30-ата мин, след като реализира хладнокръвно дузпа за крайното 2:0 в полза на "Фулъм" срещу "Астън Вила". 9 мин по-рано Бербо изработи и първото попадение на "котиджърс". Той свали брилянтно топката за Ашкан Дежага, който я пусна на Стив Сидуел. Халфът малко късметлийски я копна във вратата. Така "Фулъм" прекъсна ужасяващата си серия от 6 поредни загуби във Висшата лига. Тимът остава в зоната на изпадащите, но вече има равни брой точки със 17-ия "Уест Хем". Това бе втори гол за Бербатов през сезона. Нещо повече българинът отново стана капитан на "Фулъм". В последните мачове лентата носеше Скот Паркър, но вчера тя бе върната на Бербо. При попадението именно думи на Паркър накараха българинът да се засмее.

За гостите от "Астън Вила" през второто полувреме се появи Сашо Тонев, но той не успя да помогне на отбора си да върне поне гол.

Спекулациите около бъдещето на Бербатов продължават. В събота медиите в Англия отново посочиха "Арсенал" като основен фаворит за подписа на българина през януари. "Дейли мейл" твърди, че мениджърът Арсен Венгер иска да мине тънко с привличането на Бербо. Според сайтовете в Англия мениджърът на "артилеристите" иска още един централен нападател, но не по-скъп от 5 млн. паунда. Други медии твърдят, че има и нов кандидат за Бербатов. Това е бившият му отбор "Тотнъм", който до момента е вкарал най-малко голове от първата десетка в Англия - 15.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай