Бербатов: Ужасна ирония с титлата на Ливърпул

Ще бъдат принудени да я празнуват без фенове

Бербатов: Ужасна ирония с титлата на Ливърпул | StandartNews.com

Бившият нападател на Манчестър Юн  Димитър Бербатов е на мнение, че Ливърпул напълно заслужено ще стане шампион във Висшата лига като голямата заслуга е на Юрген Клоп. Освен това допълни, че има ирония как мърсисайдци ще вдигнат трофея, но без публика.

"Ливърпул ще стане заслужен шампион. Тимът бе изключително постоянен през този сезон. Юрген Клоп трансформира отбора и това се вижда от резултатите. Всеки мач те тичат, пресират и играят с въображение.

Другите не могат да се справят с това. Това се дължи на работата на Юрген Клоп и играчите, които той привлече. Имаш нужда от точните изпълнители, за да играеш по този начин. Тройката отпред е много важна в съвременния футбол, а тази на Ливърпул е изключително бърза", заяви българинът.

"Момчетата на Клоп ще спечелят титлата. За тях обаче ще бъде много странно да вдигнат трофея пред празни трибуни. Това е огромно постижение, но липсващият фактор ще са феновете.

Не можеш да изпиташ пълната наслада без тях. Ако им позволят шампионски парад, това ще е компенсация, но ще е странно. Иронията е в това, че се справиха толкова добре, а никой няма да ги види на живо как вдигат трофея", допълни още Бербатов пред Betfair

Утре Висшата лига на англия се рестартира с дербито между Манчестър Сити и Арсенал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай