Бербатов атакува: Има схеми за власт!

Той бе бе доста критичен към цялата ситуация около родния футбол

Бербатов атакува: Има схеми за власт! | StandartNews.com

Димитър Бербатов очакванобе доста критичен към цялата ситуация около родния футбол в традиционната си колонка, публикувана само ден след загубата на националния ни тим от Швейцария с 1:3.

Той засегна темата с отказа на някои членове на Изпълкома да подадат оставки, наричайки това "морално пропадане".

"Моралното пропадане на част от хората, ръководещи българския футбол продължава с пълна сила! Всички помним как след заседание на Изпълнителния комитет през октомври 2019 г. бе обявено, че всички членове на Изпълнителния комитет са подали оставки!

След като никой повече не искаше и не иска да работи с тях, включително и държавата, това беше напълно нормално и очаквано! Превъртаме към днешна дата и научаваме, че част от тези хора от този Изпълнителен комитет не искат да се оттеглят и се отмятат от думите си за оставка! Изненада? Не! Етика и морал = 0 при тези господа!

В момента се правят врътки как да се остане в Изпълкома и се разиграват различни варианти и схеми, само и само да се остане на власт.

Трябва да има обединение в българския футбол, но е ясно и явно, че такова няма как да има около това ръководство! Никой не го иска! Беше му дадено достатъчно време, но на всяко нещо му идва краят.

И началото на нещо ново!

Думи и към футболните ни клубове, към конгреса, хората, които избират кой да ги ръководи, върховният орган - не се страхувайте! Вие решавате и избирате!", написа Митко Бербатов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай