Балотели пак засмука цигара

Балотели пак засмука цигара | StandartNews.com

Марио и Фани скандализираха на плажа в Маями

След разочароващото за Италия световно първенство Марио Балотели отново попадна под светлината на прожекторите. Нападателят бе изловен от папараци да пуши цигара от балкона на хотел в Маями. Там Балотели е на почивка с гаджето си Фани Негуеша. От снимката ясно се вижда, че Марио вижда папарака, но не хвърля цигарата, а продължава да си пуши спокойно. Балотели бе глобяван няколко пъти в в "Милан" заради цигари, но явно без ефект.

Иначе Балотели и Фани нямат срам. Двамата не спряха да се гушкат и целуват на плажа в Маями. Те не се откъснаха един от друг нито за миг, като във водата показа и някои пози от Кама Сутра.

Марио се оказа голям фен и на ММА боевете. Балотели пусна в социалните мрежи две снимки след победата на Крис Вайман над бразилеца Лиото Мачида в Лас Вегас. Марио се пусна първо с копие на колан на световна титла. Освен това публикува и снимка на гащета на ММА боец.

Секси репортерка вади барабани за Бразилия

Репортерката Фернанда Паес Леме е една от най-големите фенки на Бразилия. Девойката не е изпуснала мач на "селесао". Преди полуфинала с Германия Леме се закани да бъде днес на трибуните на стадиона в Бело Оризонте. "Взимам барабаните и отивам да подкрепям Бразилия. Вярвам, че момчетата ще успеят. Това ще е мачът на живота ми", добави Паес Лече.

Клюки

Цяло село помага на мъж, запалил дома си в Лесура, Врачанско заради световното първенство по футбол, съобщи „Конкурент". В петък 70-годишния Гешо варил ракия на двора, но влязъл в дома си да погледа мача между Франция и Германия. Но се улисал във футбора и огънят се прехвърлил върху къщат. Гешо като по чудо се разминал без наранявания. На място дошли полиция и пожарникари, които изгасили пламъците. За съжаление целия покрив и част от покъщнината са изпепелени.

Руската сексбомба Ирина Шейк най-накрая отиде при гаджето си Кристиано Роналдо на красивия гръцки остров Миконос. Двамата си пуснаха селфи в официалния профил на красавицата в Инстаграм. Така Ирина прекъсна дългото чакане на португалеца, който в последното седмица бе само в мъжка компания.

Венецуалска телевизия измисли "гол" начин да привлича зрители. Каналът е пуснал журналистка да съобщава новините от Мондиал 2014 по бельо. Първоначално журналистката е облечена, но в течение на емисията тя сваля дрехите си. От телевизията вече се похвали, че рейтингът им се е вдигнал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай