Балъков призова феновете за подкрепа

Балъков призова феновете за подкрепа  | StandartNews.com

Ловеч. Литекс е готов за сблъсъка с унгарския Диошдьор, заяви наставникът на тима Красимир Балъков на брифинг по-рано днес. Бала призова и феновете на тима да дойдат и да го подкрепят на стадиона в предстоящия двубой от квалификациите на Лига Европа. 

Той няма кадрови проблеми за двубоя, като единствените му притеснения са свързани с променливите атмосферните условия, информира официалната страница на "оранжевите".

В спортно-технически аспект в групата ще попадне най-новото попълнение-френският халф Петрус Бумал. Старши треньорът няма да може да разчита на стража Илко Пирго и на юношеските национали Кирил Десподов, Никола Колев, Георги Минчев, Пламен Гълъбов и Реян Даскалов, които се подготвят за участието си на Европейско първенство.

"Нямаме друга цел освен победата. Очаквам да влезем в този мач, така както влязохме в предишния – агресивно, със спазване на тактическите задачи и още в самото начало да решим мача. Важно е да отбележим гол, за да получим самочувствие, но ако не се получи трябва да имаме търпение, защото това са турнирни двубои и имаме още един мач в Унгария. Все пак се надявам да победим в първия мач и да си осигурим преднина, която да ни даде спокойствие за реванша.", каза Балъков.

Според него унгарският съперник е много по-стойностен и силен от Верис."Опитват се да играят футбол, което е хубаво, но е по-важно как ние ще играем. Надявам се също така феновете да дойдат на стадиона и ни подкрепят, както са го правили винаги досега. Нямаме много привърженици, но тези, които идват, са истински. Нека дойдат отново", добави легендарния халф.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай