"Ас": Перес вече е потърсил Зидан

Президентът на Реал се надява да си върне Зизу

"Ас": Перес вече е потърсил Зидан | StandartNews.com

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес вече е установил контакт с бившия наставник на тима Зинедин Зидан и му е предложил да замени Сантиаго Солари на треньорския пост, съобщава "Ас".

Твърди се, че босът на „белите“ е поканил французина да се върне на „Сантиаго Бернабеу“ още сега, но той не приел. За сметка на това Зизу не отхвърлил възможността да поеме тима през лятото. Припомняме, че Зидан бе начело на испанския гранд от началото на 2016-а до средата на 2018 година, когато си тръгна само няколко дни, след като изведе състава до трети пореден трофей в Шампионската лига и общо 13-и в историята на клуба. 

Иначе се очаква след края на настоящата кампанията на Солари и Реал да се разделят. Другите спрягани за поста са Юрген Клоп, който в момента е ангажиран с Ливърпул, Маурисио Почетино, който води Тотнъм, както и Масимилиано Алегри, понастоящем треньор на Ювентус.

Припомняме, че преди ден Реал Мадрид отпадна на осминафиналите на Шампионската лига от Аякс. Няколко дни по-рано „белите“ бяха елиминирани от Барселона на полуфиналите за Купата на Краля, а в Примера испанският гранд заема временното трето място, като е на 12 точки зад лидера от „Камп Ноу“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай