Арда удържа Левски, без голове в Кърджали

Отборите запазиха позициите си в подножието на челната шестица

Арда удържа Левски, без голове в Кърджали | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Арда (Кърджали) и Левски завършиха наравно 0:0 в отложен мач от седмия кръг на българската футболна Първа лига и запазиха позициите си в подножието на челната шестица. Левски е пети с 27 точки от 15 двубоя, а Арда изостава с два пункта и е с мач по-малко, пише БНР. 

Двата отбора бяха неефективни в нападение през първото полувреме, в което повечето атаки завършваха пред наказателните полета и точните удари липсваха. Левски създаде първото положение в началото на второто полувреме, когато Марин Петков бе изведен по дясното крило и подаде по земя към точката за дузпа, където топката бе посрещната от Роналдо. Ударът на бразилеца бе блокиран и Рикардиньо стреля на добавка, но неговият шут бе отразен от Анатолий Господинов.

В 75-ата минута Левски застраши вратата на Арда чрез две резерви. Патрик-Габриел Галчев центрира на далечна греда и намери Асен Чандъров, чийто удар с глава обаче бе неточен и излезе в аут. Левски създаде последното положение минута по-късно, но удар на Асими Фадига бе отразен от Господинов. Така мачът завърши наравно 0:0.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай