Анчелоти постави "Милан пред "Реал"

Анчелоти постави "Милан пред "Реал" | StandartNews.com

Да си треньор на "Реал" М е най-лесното нещо на света, обяви треньорът на "белия балет" Карло Анчелоти. Карлето направи това, след като бе приет в Залата на славата на италианския футбол. "Всичко е изчислено да сме на най-високо ниво в най-важния момент от сезона. Тоест - това ще стане скоро", допълни той.

На церемонията в родината си обаче Анчелоти призна, че Десетата, която спечели с "Реал" миналото лято, не е най-ценният трофей в кариерата му. "Най-много обичам купата от Шампионската лига през 2003 г.", допълни Карлето. Тогава с "Милан" той надигра "Ювентус" след дузпи на финала.

Пред испанските медии след награждаването Карло защити голямата си звезда Кристиано Роналдо. В последните дни португалеца бе нападнат от легендата Йохан Кройф. Холандецът обяви, че според него Кристиано е въздух под налягане. "Никой не може да се съмнява в Роналдо. Той е може би най-перфектният футболист, който съм виждам. Друг като него няма", заяви Анчелоти.

Истинска истерия за билети на черната борса за мачът между "Кордоба" и "Реал" М този уикенд. "Белите" не са гостували на този тим от 43 години. До вчера обяд бяха останали само 1100 пропуска. Из целия град Кордоба пък сноват хора, които искат да шитнат на черно вече купените билети. Някои от хитреците дори са отишли в Мадрид и Барселона, където да предлагат пропуски, пише "Ас". Цените на черната борса са между 70 и 150 евро. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай