18 клуба искат ас на "Лудогорец"

18 клуба искат ас на "Лудогорец" | StandartNews.com

Не ми трябва никой от ЦСКА, отсече Дерменджиев

18 клуба са си направили устата за Светослав Дяков, а още 15 за Владислав Стоянов, обявиха от "Лудогорец" вчера. Шампионите обаче са категорични - не продават на всяка цена. "Нашата политика към момента за трансферите не е променена. За да се осъществи изходящ трансфер, освен клуба трябва да бъде доволен и играчът. Има много голям интерес за наши играчи, има запитвания от най-различни дестинации и първенства, но оферта, която вкарваме в графата "сериозна", все още не сме получили. Заминаваме с тези момчета за Турция.

Те ще бъдат играчите, които ще изнесат пролетния дял на шампионата. Надявам се да видите по-силен "Лудогорец" с добре познати имена", заяви изпълнителният директор Ангел Петричев. "Това не е плод и зеленчук. Освен това нямаме необходимост да продаваме на всяка цена само и само да докажем на някого, че можем да го правим. Имаме сериозни приходи не само от участието в евротурнирите. Няма нужда да продаваме, за да вземем някой лев и да покрием разходите. Очаквам дори през следващата година да вземем поне 1 млн. лева от продажбата на артикули за запалянковци. Освен това има сериозен интерес към нас и от страна на спонсори", продължи Петричев. Той разкри, че клубът е подновил договорите на Аргилашки, Кайсара, Моци, Марселиньо, Кайсара и Златински. Последният бе спряган за ЦСКА и "Левски". Тейнур Марем пък ще бъде преотстъпен на "Хасково".

Не, няма да вземем играчи от ЦСКА, категоричен бе треньорът Георги Дерменджиев. "Сами си отговорете защо", допълни той. Спецът обяви, че не знае нищо за Халфан Ибрахим. CNN Indonesia обяви по-рано, че катарският национал е пред трансфер в "Лудогорец". "Да ви кажа честно - аз не съм гледал нито един отбор от Катар, не бих могъл и имената им да спомена даже", заяви Дерменджиев. "Със сигурност не водим преговори зад гърба на треньора", допълни Петричев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай