16-годишна славистка плесна Галин Иванов

16-годишна славистка плесна Галин Иванов | StandartNews.com

Галин Иванов от "Славия" за малко не бе линчуван от феновете на "белите". Драмата се разигра на почивката по време на контролата с "Ботев" (Вр) в събота (2:2). През цялата първа част привържениците псуваха Галин, заради слабото му представяне. Нервите на Иванов, който преди време стана популярен като гадже на фолкдивата Десислава, не издържаха. На влизане в тунела той им подвикна да мълчат, но явно бялата агитка само това и чакаше. Първо, един от феновете го удари здраво, а след това 16-годишна фенка му завъртя плесница.

Междувременно Иванов тръгна с бутоните към един от привържениците. Друга част от агитката и съотборниците на Галин предотвратиха по-сериозно меле. "Да се маха. Не са ни нужни хора, които са феновете на други отбори. Ако играе със сърце за нас, никой няма да го псува", коментираха след мача привържениците в бяло.

Треньорът Асен Букарев бе доста разочарован от случилото се. Той разкри, че ще глоби Галин по вътрешния правилник. "Това, което стана, е много неприятно, и аз ще взема мерки. Галин Иванов ще бъде санкциониран. Но ми се иска да вярвам, че от тук насетне феновете ще подкрепят играчите за това, което правят на терена, а не извън него", каза Буки след мача.

Халфът Тодор Янчев пък заяви, че няма да напуска "Славия". "Аз съм професионалист и имам договор с "белите". Оставам тук", каза Янчев по повод информациите, че ще се връща в ЦСКА

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай