Петък,

Виж Купата и гледай UEFA Champions League на живо!

От: Failed to load user -
5193
Виж Купата и гледай UEFA Champions League на живо!
A
A
A

Един късметлия ще види на живо мач от UEFA Champions League! За да имаш шанс да си точно ти, отговори правилно на въпроса: „Кои български футболисти са играли на финал за КЕШ/ UEFA Champions League ". Отговорът изпрати от 4 до 14 октомври 2013 г. на e-mail kupata@standartnews.com, като посочиш име и фамилия, както и телефон за обратна връзка.

Голямата награда за един от позналите са 2 билета за мач от 6-и кръг на Груповата фаза на UEFA Champions League. Победителят ще бъде избран чрез жребий сред всички участници, отговорили правилно на въпроса в посочения срок. Той ще загрее за мача с автограф от Фабио Капело, който ще вземе лично в София по време на Обиколката на Купата в България от 18 до 20 октомври.

Фабио Капело и други футболни знаменитости ще ви очакват по време на Официалното откриване в петък, 18 октомври, от 14, 30 часа.

За още 10 участници с верни отговори чрез жребий ще бъдат разпределени утешителни награди – 2 раници с логото на UEFA Champions League и 8 съдийски монети от мачове на UEFA Champions League.

Късметлиите ще бъдат обявени на 16 октомври 2013 г. във вестник „Стандарт" и на www.standartnews.com

Най-запалените фенове на футбола и UEFA Champions League могат да премерят сили и на живо при гостуването на Обиколката на Купата в София от 18 до 20 октомври. Два отбора с по двама членове от семейство ще се срещнат в решителен мини футболен мач пред специалната шатра на Купата до Народен театър "Иван Вазов". Кандидатите трябва да заявят желанието при изпращане на правилен отговор на посочения e-mail. Късметлиите ще бъдат избрани чрез жребий и обявени на 16 октомври във вестник „Стандарт" и на www.standartnews.com.

Наградите за „Семейни шампиони" са 2 автографа от Фабио Капело за победителите и 2 съдийски монети от мачове на UEFA Champions League за другия отбор.

Всички фенове на футбола и на UEFA Champions League могат да се снимат с Купата по време на Обиколката в България. Трофеят ще бъде изложен в специална шатра пред театър „Иван Вазов" в София от 18-20 октомври. За да бъдете ВИП гости на Купата в София и да си тръгнете със снимка от събитието, трябва да се регистрирате онлайн на адрес http://be-part-of-it.unicredit.eu/bg-bg/tour/2013/fastpass.html.

В шатрата на Купата ви очакват още много изненади! С атрактивен двуетажен автобус трофеят ще отпътува и за други български градове: на 21 октомври ще бъде във Велико Търново, на 22 октомври в Пловдив, на 23 октомври – в Стара Загора.

Кампанията във вестник „Стандарт" и www.standartnews.com се осъществява по случай Обиколката на Купата на UEFA Champions League, представена от УниКредит. Наградите са осигурени от УниКредит Булбанк.

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА КАМПАНИЯТА
"Виж Купата и гледай UEFA Champions League на живо"

РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР

1. Кампанията във вестник „Стандарт" и информационна агенция www.standartnews.com се осъществява по случай Обиколката на Купата на UEFA Champions League, представена от УниКредит.

РАЗДЕЛ 2. ПЕРИОД

1. Кампанията във вестник „Стандарт" и информационна агенция www.standartnews.com "Виж Купата и гледай UEFA Champions League на живо" се провежда в периода от 4 октомври (петък) до 14 октомври (понеделник) 2013 г., включително.

РАЗДЕЛ 3. МЕХАНИЗЪМ

1. Всеки желаещ да участва в кампанията следва да изпрати e-mail на kupata@standartnews.com, като посочи двете си имена и мобилен телефон за връзка.

2. Желаещите да участват и в подкампанията „Семейни шампиони" трябва да заявят изрично желанието си в изпратения e-mail с верен отговор, като посочат двамата състезатели, които ще вземат участие в мини футболен турнир по време на Обиколката на Купата в София от 18 до 20 октомври 2013 г.

3. Победителите ще бъдат избрани чрез жребий между участниците, отговорили правилно на въпроса „Кои български футболисти са играли на финал за КЕШ/Шампионска лига?".

4. Победителите за участие в мини футболен турнир в подкампанията „Семейни шампиони" ще бъдат избрани между всички, заявили желанието си да участват в подкампанията „Семейни шампиони", които в същото време са и отговорили правилно на въпроса от основната кампания.

5. Всички победители ще бъдат обявени на 16 октомври 2013 г. във вестник „Стандарт" и на www.standartnews.com.

РАЗДЕЛ 4. НАГРАДИ

1.Наградите в играта "Виж Купата и гледай UEFA Champions League" на живо" са осигурени от УниКредит Булбанк и са както следва:

1.1. Първа награда за победителя, избран чрез жребий: 2 билета за 6-ти кръг от Груповата фаза на UEFA Champions League и автограф от Фабио Капело по време на гостуването му по случай Обиколката на Купата в София от 18 до 20 октомври в София. Наградата включва само билетите и не осигурява транспорт и настаняване.

1.2. Награди по жребий за други участници: 2 раници с логото на UEFA Champions League и 8 съдийски монети от мачове на UEFA Champions League.

1.3. Наградите в подкампанията „Семейни шампиони" са:

1.3.1 2 автографа от Фабио Капело по време на гостуването му по случай Обиколката на Купата в София от 18 до 20 октомври за победителите.

1.3.2 2 съдийски монети от мачое на UEFA Champions League за другия участващ отбор.

РАЗДЕЛ 5. ПРЕДЯВЯВАНЕ, ВАЛИДИРАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

1. Печелившите участници ще бъдат уведомени, че са спечелили в деня на теглене на наградите. Печелившите ще бъдат известени чрез електронна поща, на предоставения от участника електронен адрес и по телефона на предоставения от участника телефонен номер за връзка. Ако в рамките на 3 (три) дни след изтеглянето на печеливш не може да бъде осъществен контакт със спечелилия участник по нито един от изброените начини, наградата се връчва на следващ изтеглен участник.

2. В случай, че награда бъде спечелена от участник на възраст под 18 години, Организаторите на кампанията ще изискат приемане на наградата от негов родител / настойник и при липса на такова приемане, наградата ще бъде предоставена на следващ участник, като първоначално спечелилият губи правото си на награда.

3. Участниците приемат, че ако спечелят, техните снимки, първо име и фамилия, както и името на града им ще бъдат оповестени във вестник „Стандарт", в информационна агенция www.standartnews.com и във всички други канали, които отразяват кампанията.

4. Участник, спечелил една от гореспоменатите награди в кампанията, не може да спечели друга награда. Един участник може да спечели само веднъж.

5. Организаторите не носят отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невярна лична информация, неточен телефон за контакт или невалиден e-mail адрес.

6. Не се допуска замяна на спечелената награда с нейна парична стойност или с друга награда.

7. Всяко теглене на печеливш участник в кампанията ще се осъществява в присъствието на независим наблюдател, като решението на организаторите е окончателно. Тегленето на печелившия и тези условия са подчинени на българското законодателство.

РАЗДЕЛ 6. ОТГОВОРНОСТ

1. Всички регистрации след определения краен срок на кампанията, както и регистрации, в които липсват или са посочени непълни съгласно настоящите Официални Правила данни, които участникът следва да представи за участие в кампанията, се считат за невалидни.

2. Организаторите на кампаниятаа не се задължават да водят кореспонденция за непечеливши претенции, които възникват след действителното раздаване на наградите.

РАЗДЕЛ 8. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

1. Кампанията е отворена за участие към всички физически лица с изключение на служителите на „Стандарт Нюз" АД и „УниКредит Булбанк", както и членовете на семействата на посочените по-горе лица (деца, родители и съпрузи).

РАЗДЕЛ 9. ПУБЛИЧНОСТ

1. С участието си в настоящата кампания участниците декларират и се съгласяват, че предоставят име, фамилия, град , e-mail и телефон за връзка доброволно като необходимо условие за участие в кампанията и за ползването на правата, които могат да придобият с участието си в нея.

2. С участието си в кампанията, участниците предоставят изричното си съгласие Организаторите да обработват предоставените от тях данни за нуждите на кампанията и в частност за целите на маркетинга и връчването на спечелената награда, както и се съгласяват, че в случай на получаване на награда техните имена, град на живеене, снимка или други лични данни биха могли да станат публични и да бъдат използвани в аудио, печатни или видео материали от Организаторите, като не се дължи заплащане от негова страна.


Всички новини от категория Световен футбол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички