Бербо бе точен за "Монако", ПСЖ празнува

Бербо бе точен за "Монако", ПСЖ празнува | StandartNews.com

Монако. Българският нападател Димитър Бербатов отново бе блестящ и вкара деветия си гол от общо десет мача като титуляр за "Монако". Това обаче донесе равенство на отбора от 1:1 с "Гинган" в среща от 36-ия кръг на Лига 1 и практически означава, че ПСЖ официално успя да защити титлата си, тъй като тимът вече е недостижим на върха.

Родният голмайстор бе точен с глава в 77-ата минута. В 83-ата Бербо беше сменен, а две минути по-късно Фатих Атък изравни и "монегаските" загубиха точки след излизане на Димитър.

"Гинган" бе тежък съперник за Монако, след като преди няколко седмици отстрани "бяло-червените" от 1/2-финала за Купата на Франция. В Париж пък е време за празненства след четвъртата титла на ПСЖ, които тази вечер приемат Рен.

Отборът на Бербатов е с актив от 76 точки на втората позиция след този мач, а гостите са 16-и с 38 точки и още са застрашени от изпадане.

Днес се очаква българската звезда да преподпише договора си с клуба. Личният мениджър на нападателя Емил Данчев трябва да отиде в Княжеството за финални преговори с ръководството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай