Йоканович: Заслужено победихме

Загубихме заради една грешка, заяви ядосано Асен Букарев

Йоканович: Заслужено победихме | StandartNews.com

София. „Мисля, че Славия нямаше положение в този мач. Заслужено победихме". Това заяви старши треньорът на „Левски" Славиша Йоканович пред ТВ 7. Той коментира победата на „сините" над Славия в столицата.

„През първите 45 минути мачът бе равностоен. Оставяхме голямо разстояние между нашите линии и не можехме да контролираме играта в центъра на терена. През второто полувреме бяхме по-опасни и можехме да нападаме, можехме и да се отбраняване", продължи той.

„Не бяхме много добри в този мач, но пред нас предстои много работа. Важно разбира се е, че Ларсън Туре вкара гол. Надявам се, че ще ни помогне и в бъдеще. Той вкара много важен гол днес. Футболът е коварна игра. Разбира се, че за нас е много важно, че постигнахме трета поредна победа", добави треньорът на „Левски".

Йоканович каза още, че няма нищо чудно в победата на неговите футболисти. Той я обясни с по-добрата игра на футболистите през второто полувреме. „Формулата за победата е една. Славия не създаде положение. Разбирам, че феновете няма как да забравят онзи мач. Аз тогава не съм бил част от отбора. Надявам се, че оттук – нататък ще бъдем само победители", продължи коментара си сърбинът.

„Вече изглеждаме много по-добре в сравнение преди един месец. Играта не отговаря на амбициите на клуба и на феновете", каза Йоканович и изрази надежда, че в следващия си мач „Левски" ще играе много по-добре.

От своя страна треньорът на Славия Асен Букарев не бе доволен от развитието на мача. "Причината за загубата е една груба грешка в защитата. Първото полувреме играхме добре. След почивката беше ясно, че който първи вкара, ще спечели. Излязохме преобразени, започнахме да губим единоборства, бяхме по-тежки", коментира той. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай