Соросоидите са стресирани, ще им спрат хранилката

Соросоидите са стресирани, ще им спрат хранилката | StandartNews.com

Новият US-президент ще се разбере с Путин за общи действия срещу Ислямска държава и мигрантите

Иван Гранитски,
издател

Смятам, че изборът на Доналд Тръмп за президент на САЩ е много добър за Европа и в частност за България по няколко причини. Първата е, че ще се намали общото напрежение по оста САЩ - Русия. Тръмп даде многократни изявления, че ще се споразумеят по важни проблеми с президента на Русия Владимир Путин. Например за ликвидирането на Ислямска държава, за спирането на тези пълчища нашественици от Африка и Близкия Изток, които се представят като мигранти. А ние знаем, че много малка част от тях са изгонени от Сирия, другите са от Афганистан, Африка и къде ли не.

Второ, при всички случаи Америка ще се върне към по-проверените традиционни ценности - християнския морал, семейството.
Сега разбирам, че са много притеснени соросоидите у нас, но явно идва краят на тяхната хранилка. Все пак тях дълги години ги поддържаше Сорос и фондации като "Америка за България".

В същото време добре знаем с какво се занимават родните соросоиди- с подриване на националната идентичност.

Според мен след победата на Тръмп в България ще се наблегне на националната идентичност.

Между другото, такива процеси, знаете, текат вече в страни като Унгария, Австрия, Чехия, Словакия, Полша. Тук ще се притеснят и доста от брюкселските папагали, една слаба безгръбначна администрация, която вреди на интересите на европейските нации и в нашия случай също. Така че тази победа на Доналд Тръмп ще бъде много полезна в няколко отношения, а специално и за ситуацията в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай