Да кажем стига на политическия картел

Да кажем стига на политическия картел | StandartNews.com

Веселин Марешки, независим кандидат за президент

Като президент ще се боря да направим правила, а не някой по-луд и по-смел като мен, да излиза и да решава проблемите на хората и държавата, а да има правила, които да се спазват и да не се допуска съществуването на картелите.

Наели сме три от най-големите зали в България – зала 1 на НДК (7 октомври), „Колодрума" в Пловдив и ДКС във Варна. Каним всички свободни патриоти да дойдат и да се запознаят с нашите виждания и да кажем „стига" на гаврата с грабежа, с интелекта, с мисълта ни, с това че някой ни казва, че сме безропотно стадо и на 2 октомври Цветан Цветанов, когато ни каже кой е кандидатът на ГЕРБ, ние ще отидем на изборите и безропотно ще го подкрепим като гласуваме за него! Хората вече не могат да търпят подобни гаври! Излиза, че Цветанов е наясно, че въпросният претендент за „Дондуков" 2 ще спечели. С нашите пари.

Когато излезеш публично и кажеш, че лекарството, бензинът или пък токът, не може да струва толкова, колкото е в момента, няма как да се извършва грабеж. Той не може да съществува, когато има публичност. Вижте какво стана с Царските конюшни – медиите заговориха за сделката и тя беше спряна. Публичността е най-силното ми оръжие. Дошъл е моментът българинът да избира между бедни и роби или свободни, достойни и богати. Показал съм че имам волята, силата и умението, а най-важното и смелостта, да изляза и да покажа всичките недъзи на системата и да се боря срещу тях.

Първата крачка е на 6 ноември, следващата – предсрочни парламентарни избори и всички крадци – в затвора. Всички пари, откраднати от хората, трябва да бъдат върнати на народа, на бизнеса и на държавата. Това ще стане, ако бъда избран за президент. Ще се боря до край, до пълна победа и за по-добър живот на всеки българин, защото всеки има право на избор.

(Пред bTV)

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай