Жена се самоуби, скачайки с детето си от 5-я етаж

Жена се самоуби, скачайки с детето си от 5-я етаж | StandartNews.com

Млада жена за малко не погуби детето си, след като скочи с него от апартамента си на 5-я етаж снощи. Майката е била твърдо решена да сложи край на живота си и този на рожбата си, но причините за това към момента не са известни. Трагедията е станала късно след обяд във вторник. Младата майка е полетяла заедно с детето си от 5-я етаж на жилищна кооперация в бургаския комплекс "Лазур".

Невръстното дете е оцеляло, но жената е издъхнала след фаталния полет. Момченцето, което на видима възраст около 4 години е откарано в реанимацията на бургаската болница, където е оперирано по спешност. "Състоянието му е тежко, борим се за живота на детето", казаха лекари, според които фактът, че е оживяло след падане от такава височина е истинско чудо. Инцидентът е станал в около 18.10 часа във вторник.

Жената, чиято самоличност до момента не е установена, е скочила от жилище на ул. "Батак" №25. Свидетели на самоубийствения скок са станали съседите на жената. Според тях тя е рускиня и не е била в адекватно състояние преди да скочи с детето си. Изглеждала разстроена и под въздействие на алкохол, твърдят комшиите.

"Работи се по уточняване самоличността на жената и детето й, както и причините за инцидента. На мястото на инцидента се извършва първоначален оглед. В Пето Районно управление „Полиция" – Бургас е образувано досъдебно производство", коментираха от полицията в Бургас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай