Завършва ремонтът на Ларгото в Стара Загора

"Обновяването на площадното пространство пред сградата на община Стара Загора приключи. Очакваме в най-кратък срок и пешеходната зона също да бъде завършена", обяви днес кметът Живко Тодоров.

Завършва ремонтът на Ларгото в Стара Загора | StandartNews.com


  "Обновяването на площадното пространство пред сградата на община Стара Загора приключи. Очакваме в най-кратък срок и пешеходната зона също да бъде завършена". Това обяви днес кметът Живко Тодоров. Проверени са били всички актове, свързани с реновирането на площада. Общинарите нямали забележки и предестояло заплащане на извършената работа. 
Продължава работата по останалите инфраструктурни проекти като в момента се извършват ремонти на повече от  20 междублокови пространства, набелязани са и други, съобщи още кметът на Стара Загора. Предвиден бил ремонт и на една от централните улици - „Княз Борис“, в участъка от бул. „Руски“ до бул. л„Патриарх Евтимий“. Той щял да започне след като от Националния институт за паметниците на културата бъде получено разрешение да бъде подменена ВиК мрежата по нея. Планирано е изграждането и на още едно кръгово кръстовище, този път на входа на града откъм автомагистрала „Тракия“, допълни Тодоров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай