Заловиха двама издирвани при спецакция в Силистра

На изградените контролно-пропускателни пункта са проверени 155 моторни превозни средства и 238 лица

Заловиха двама издирвани при спецакция в Силистра | StandartNews.com

Специализирана полицейска акция в Силистра завърши със залавянето на двама мъже, обявени за общодържавно издирване. Операцията, която се проведе под ръководството на Окръжната прокуратура, имаше за цел противодействие на конвенционалната престъпност и пътнотранспортния травматизъм в региона, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР в крайдунавския град.

Полицейските действия са стартирали в 06,00 часа сутринта в четвъртък и са обхванали селата Професор Иширково, Брадвари и Йорданово. На изградените три контролно-пропускателни пункта са проверени 155 моторни превозни средства и 238 лица. За констатирани нарушения са съставени 6 акта и са наложени 51 глоби по фиш. Мобилни полицейски екипи са инспектирали 23 търговски обекта, проверки са извършени и по линия на незаконната сеч, транспортирането и съхранението на дървен материал с неясен произход. Нарушения не са констатирани.

В рамките на специализирана акция на територията на село Айдемир е засечен 47-годишен мъж с наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража“, който е задържан и предаден на ОЗ „Охрана“. Друг 24-годишен младеж, издирван по досъдебно производство, също е задържан и предаден на органите на досъдебното дирене.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай