Сряда,

За Великден - безплатни автобусни курсове, "Бургус" ще пътува до острова

От: Стандарт -
654
За Великден - безплатни автобусни курсове, "Бургус" ще пътува до острова
A
A
A

Наближава един от най-светлите християнски празници – Великден. А с него идват пролетни емоции и четири почивни дни. Ако искате да си подарите вълнуващо приключение, посетете остров Света Анастасия по време на предстоящите празници.

Общинският кораб „Бургус“ ще очаква всички жители и гости на града в дните от 14 до 17 април, готов за отплаване от Магазия 1. В този период ще се извършва по един курс на ден от 11.30 часа. По традиция и тази година с Великденските пътувания до Света Анастасия се поставя и начало на сезона.

Престоят на единствения обитаем остров по българското Черноморие е два часа. Там туристите могат да разгледат интерактивния музей, да запалят свещичка в стария храм и да опитат някое от рибните изкушения в ресторанта.

За да осъществите пътуване си до остров Света Анастасия, е необходимо да направите резервация на телефон +359 882 004 124. От този месец, при подходящи метеорологични условия, корабите „Бургус“ и „Анастасия“ ще извършват редовни курсове до любимата дестинация.


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията