За ваканцията - безплатни спортни занимания в Благоевград

От 30 март до 7 април децата ще могат да упражняват любимите си спортни занимания, както и да открият нови такива напълно безплатно

За ваканцията - безплатни спортни занимания в Благоевград | StandartNews.com

Общината в Благоевград и спортните клубове на територията на града ще предоставят за априлската ваканция на учениците безплатни занимания по различни видове спорт.
     
Всеки ден от 30 март до 7 април по утвърден график децата ще могат да упражняват любимите си спортни занимания, както и да открият нови такива.
   
Тренировките по баскетбол ще се провеждат в спортния салон на IV ОУ „Димчо Дебелянов“ и в Спортен комплекс „Пирин“, парк „Ловен дом“ посреща леката атлетика и ориентирането. В Спортен комплекс „Пирин“ ще се провеждат още заниманията по хандбал, лека атлетика, футбол за деца. Тренировките по естетическа гимнастика ще бъдат в сградата на бившия Младежки дом. Във физкултурния салон на III ОУ „Димитър Талев“ ще се провеждат занимания по художествена гимнастика, в залата на фитнес „Голдън джъм“ - канадска борба, бокс в салона на V СУ „Георги Измирлиев“. Плувен комплекс „Пирин“ ще посрещне млади плувни надежди, в зала „Скаптопара“ децата ще имат възможност да тренират баскетбол.
 
Учениците от всички училища на територията на Благоевград ще могат напълно безплатно да посещават спортните занимания, към които имат интерес. Общината предоставя най-добрите условия за провеждане на заниманията като е подсигурила и лицензирани треньори.
 
Целта на общинското ръководство е да се поощряват добрите практики, като се дава възможност на учениците да прекарат полезно свободното си време.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай