Връчиха дарения на болници в Благоевград

Предпазните средства са дарени на общината от г-н Тодор Наков

Връчиха дарения на болници в Благоевград | StandartNews.com

Общината в  Благоевград предостави дарени от г-н Тодор Наков защитни костюми , предпазни шлемове и маски на  здравните работници от Центъра за спешна медицинска помощ, Многопрофилна болница за активно лечение „ПУЛС“ и Многопрофилна болница за активно лечение-Благоевград. От общината изказват огромна благодарност на г-н  Наков за помощта и подкрепата!

Дарените от г-н Тодор Наков предпазни средства бяха разпределени между три болници в града. Центърът за спешна медицинска помощ получи 100 бр. маски, 10 бр. предпазни шлемове за лице и 15 бр. защитни костюми за многократна употреба.

Многопрофилната болница за активно лечение ,,ПУЛС“ получи 200 бр. маски, 30 бр. предпазни шлемове за лице и 53 бр. защитни костюми за многократна употреба.

 Многопрофилната болница за активно лечение-Благоевград получи 200 бр. маски, 20 бр. предпазни шлемове за лице и 60 бр. защитни костюми за многократна употреба.

,,Благодаря на лекарите и медицинските екипи. Благодаря на хората, които ни помагат в трудната обстановка, в която се намираме. Благодаря, че отделяте от личните си  средства, за да помогнете! Нека бъдем единни  в създалата се ситуация в името на нашите деца и родители! Заедно можем да победим!“, каза кметът на Благоевград инж. Румен Томов.

От общината в Благоевград призовават жителите на града да спазват стриктно препоръките на Министерство на здравеопазването и заповедите на Община Благоевград!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай