Петък,

Включи се в най-якото предизвикателство TEEN BOOM TIKTOK CHALLENGE

От: Стандарт -
171
Включи се в най-якото предизвикателство TEEN BOOM TIKTOK CHALLENGE
A
A
A

Включете се в най-якото предизвикателство TEEN BOOM TIKTOK CHALLENGE, наградите са повече от атрактивни. Кой ще ви води в това вълнуващо приключение? Страхотните топ инфлуенсърки Сузи и Рени.

За да участвате в играта на Teen boom fest, която ще се проведе на 21 и 22 август на Морска гара, е необходимо да направите следното:

Намери TEEN BOOM FEST в TIKTOK (@teenboom2021) и използвай поста с предизвикателството, за да намериш песента на фестивала.

Снимай се как танцуваш, като следваш стъпките на Сузи и Рени. Качи видеото в TIKTOK и ни отбележи с #teenboomfest2021!

На 19 август на страниците на TEEN BOOM FEST в мрежата ще бъдат обявени селектираните 15 най-оригинални и добре изпълнени видеа. Клипчетата ще бъдат оценявани по критериите идея, визия, разработка и изпълнение. Награждаването ще бъде на 21 август на Морска гара, Бургас, когато ще бъдат обявени и 10 победители.

Организаторите са подготвили уникални изненади и BOOM награди.

Участвайте и можете да спечелите чисто нов телефон или смарт гривна, осигурени от генералните партньори на феста Telenor Bulgaria (@telenorbg). Всички награди за това предизвикателство са предоставени от тях.

Теленор България участва на фестивала с редица активности, част от кампанията“Дигитални скаути: знаеш преди да скролваш“, посветена на онлайн безопасността. На 21 и 22 август всеки желаещ може да се включи в играта Digital Scouts и да спечели още много страхотни награди.

Организатор на събитието е Община Бургас. Специален партньор са радио и телевизия The Voice. Фестивалът се реализира със съдействието на Sutherland, Scale Fokus Аcademy, Port of Burgas , Kare Disign.

Входът е свободен.


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията